Strafrechtelijke Studievereniging MP Vrij

Bestuur ’16/’17

Voorzitter

Hallo ik ben Baruch Hummen en ik mag dit studiejaar de voorzitter van deze mooie vereniging zijn. Komend jaar ga ik het laatste jaar van mijn studie in, waarin ik mijn masters Strafrecht en Arbeid & Onderneming hoop af te ronden.
Mijn doel is om als M.P. Vrij mooie activiteiten te organiseren voor de leden, waardoor de vereniging een geweldige aanvulling kan zijn op de colleges. Hopelijk tot gauw!

Vicevoorzitter

Mijn naam is Mariska Zentveldt en ik ben dit collegejaar de vicevoorzitter van de Strafrechtelijke Studievereniging van M.P. Vrij. Voordat ik aankomend collegejaar start met de masters Commerciële rechtspraktijk en Strafrecht, zal ik in de zomer Common Law studeren aan de University of Oxford. Ik kijk erg uit naar komend bestuursjaar waarin ook dit bestuur leuke & interessante activiteiten zal organiseren.

Secretaris

Mijn naam is Hidde Kleijn en ik zal in het jaar 2016-2017 de secretaris zijn van M.P. Vrij. Daarnaast zal ik mijn bachelor afronden en ga ik stage lopen bij een strafrechtkantoor, dus het wordt een leuk jaar vol met interessante activiteiten. Ik zie er erg naar uit om jullie allemaal te zien bij onze lezingen, kantoor- en rechtbankbezoeken en natuurlijk de reis!

Penningmeester

Mijn naam is Paskal Ketting en ik zal dit jaar de rol van penningmeester vervullen binnen het bestuur. Ik wil aankomend jaar beginnen met de masters Commerciële rechtspraktijk & Strafrecht en hoop daarnaast veel interessante activiteiten voor jullie te kunnen organiseren. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten tijdens deze activiteiten of één van de lezingen!