Strafrechtelijke Studievereniging MP Vrij

Bestuur ’17/’18

Voorzitter

Mijn naam is Nicky Wijkman en ik ben dit jaar de voorzitter van M.P. Vrij. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de master Strafrecht en loop ik stage bij het Openbaar Ministerie. Kortom, een druk maar leuk jaar!
Vanuit M.P. Vrij zijn we druk bezig met het organiseren van heel veel leerzame en interessante activiteiten, pleitavonden en lezingen, dus hopelijk zien we je binnenkort!

VicevoorzitterMijn naam is Nick Hannaart en ben dit studiejaar de vicevoorzitter van M.P. Vrij. Hiernaast volg ik de masters Strafrecht en Internationaal recht. Vanaf januari zal ik stage gaan lopen bij een strafrechtkantoor in Amsterdam. Ik kijk uit naar een leuk bestuursjaar en natuurlijk de studiereis in het bijzonder!

Secretaris

Mijn naam is Annette Duinmeijer en dit collegejaar mag ik de rol van secretaris vervullen. Het jaar staat verder voor mij in het teken van het afronden van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid Afgelopen jaren was ik al nauw betrokken bij M.P. Vrij door middel van een commissie, waardoor ik enorm veel zin heb om de lijn voort te zetten gezamenlijk met de andere nieuwe bestuursleden. De onuitputtelijke bron van inspiratie van afgelopen bestuursjaren heeft gezorgd dat er genoeg ideeën zijn qua activiteiten, naast onze eigen ideeën natuurlijk. Dus ik hoop jullie snel te zien volgend jaar tijdens een van deze activiteiten. Alvast een fijne zomer!

Penningmeester

Mijn naam is Hester Derkx en ik zal dit studiejaar de taak van penningmeester op me nemen binnen het bestuur van M.P. Vrij. Momenteel ben ik mijn eerste master Ondernemingsrecht aan het afronden, en verder ben ik sins kort begonnen met de master Strafrecht aan de UvA. Ik hoop dit jaar veel nieuwe en interessante strafrecht lezingen, activiteiten en kantoorbezoeken te kunnen gaan neerzetten. Schroom niet om ons te benaderen als je vragen hebt! Tot gauw!