top of page

Bestuursleden

Voorzitter 

Foto Joost.jpg

Mijn naam is Joost, dit studiejaar volg ik de master Strafrecht en ben ik voorzitter van M.P. Vrij. Als voorzitter ben ik het eerste aanspreekpunt en ben ik eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Ik hoop op een leuk studiejaar vol met mooie (juridische) activiteiten. Voor vragen ben ik te bereiken op voorzitter@mpvrij.nl maar daarnaast kan je mij ook altijd aanspreken op de faculteit of gezellig langskomen voor een kop koffie in ons kantoor, A0.55. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij een van onze activiteiten!

Vicevoorzitter

Foto Ella.jpg

Mijn naam is Ella en komend studiejaar ben ik vicevoorzitter van M.P. Vrij. Dit jaar rond ik de laatste vakken af van de master strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam en ben ik werkzaam bij Van Gessel Advocaten. 

Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn collega’s een leuk en leerzaam jaar voor jullie neer te zetten. Voor vragen kan je naar mij mailen via vicevoorzitter@mpvrij.nl. Tot snel!

Secretaris 

Foto Beau.jpg

Hi, mijn naam is Beau en dit jaar ben ik de secretaris van M.P. Vrij. Dit studiejaar volg ik nog een aantal vakken van de master Strafrecht en ben ik werkzaam bij Van Gessel advocaten. Jullie kunnen mij bereiken op info@mpvrij.nl

Penningmeester 

Foto Jits.jpg

Mijn naam is Jits en ik ben dit jaar de penningmeester van M.P. Vrij. Afgelopen jaar heb ik de master strafrecht afgerond aan de UvA. In september ben ik begonnen met werken bij het Openbaar Ministerie. 

Naast het werken blijf ik op deze wijze betrokken bij de studie, ik hoop dat het een leerzaam en gezellig jaar wordt! Voor vragen kan je me bereiken via penningmeester@mpvrij.nl. Tot snel!

bottom of page