top of page

Bestuursleden

Voorzitter 

c9f876b0-9da7-41f5-a23a-a324263b9df6.jpeg

Mijn naam is Destiny Ebinum en ik ben dit jaar voorzitter van M.P. Vrij. Afgelopen studiejaar heb ik de master Strafrecht gevolgd en afgerond en dit studiejaar ben ik begonnen met de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk. Ik heb gesolliciteerd voor het bestuur om verbonden te blijven met de strafrechtspraktijk en om me in te zetten voor de waardevolle dialoog over het strafrecht op de UvA. Als voorzitter ben ik het eerste aanspreekpunt voor de leden en ben ik eindverantwoordelijke voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Voor vragen ben ik te bereiken op voorzitter@mpvrij.nl maar daarnaast kan je mij ook altijd aanspreken op de faculteit of gezellig langskomen voor een kop koffie in ons kantoor, A0.55. Ik hoop jullie allemaal snel te zien bij een van onze activiteiten!

Vicevoorzitter

Noela 2.jpeg

Mijn naam is Noela van Assendelft en ik ben dit jaar de vicevoorzitter van M.P. Vrij. Hiernaast zal ik dit jaar ook mijn master Strafrecht afmaken en aan de master Privaatrecht beginnen. Ik ben als vicevoorzitter de rechterhand van de voorzitter. Daarnaast zal ik me ook bezig houden met het organiseren van activiteiten en de reis! Ik kijk enorm uit naar aankomend jaar en ik ben zeker dat het een gezellig en leerzaam jaar zal worden. Je kan me altijd bereiken via vicevoorzitter@mpvrij.nl. Tot snel!

Secretaris 

Kyra 2.JPG

Ik ben Kyra van Rossum, ik ben 24 jaar en studeer inmiddels al zo'n vijf jaar op de Universiteit van Amsterdam. Momenteel doe ik de masters Strafrecht en Commerciële rechtspraktijk. Daarnaast werk ik als juridisch secretaresse. Al sinds jaar 1 vind ik strafrecht het meest interessante en maatschappelijk relevante rechtsgebied en ik vind het daarom heel leuk om me dit jaar voor M.P. Vrij in te zetten als secretaris! Jullie kunnen mij bereiken via secretaris@mpvrij.nl of info@mpvrij.nl 

Penningmeester 

Alex 2.jpeg

Mijn naam is Alex Moret en aankomend jaar ben ik penningmeester van M.P. Vrij! Ik ben 27 jaar oud en ik studeer sinds 2022 Strafrecht en Privaatrecht aan de UvA. In mijn studententijd heb ik altijd heel veel verschillende dingen gedaan die voor binding zorgden met het studentenleven en de universiteit, maar de twee dingen die ik altijd het leukste vond waren hoe absurd veel je gedaan kunt krijgen als je een grote groep studenten (formeel) vertegenwoordigt en om dan vanuit die rol voor die studenten iets te kunnen doen dat impact heeft op hun binding met elkaar en de opleiding. Als penningmeester hoop ik daarom, naast het professionaliseren, standaardiseren en opschonen van onze financiën, komend jaar vooral ervoor te zorgen dat de huidige studenten met een interesse in het Strafrecht zo veel mogelijk leuke, interessante of gewoon gezellige activiteiten samen kunnen doen. Je kunt mij altijd bereiken op penningmeester@mpvrij.nl, bijvoorbeeld met ideeën voor leuke activiteiten of gewoon als je een mooi verhaal hebt.

bottom of page