Bestuursleden

Voorzitter 

Mijn naam is Rogier Simons en dit jaar ben ik de trotse voorzitter van de strafrechtelijke studievereniging M.P. Vrij. 

 

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en hoop ik volgend jaar te kunnen starten met de master Strafrecht. Al twee jaar zet ik mij actief in voor de vereniging en ben ik onder andere vorig jaar voorzitter geweest van de pleitcommissie en secretaris van NSPC (nationale strafpleitcompetitie). Ook heb ik vorig jaar kennis mogen opdoen bij twee advocatenkantoren waar strafrecht in de praktijk werd toegepast (Bruins & Partners en Jonkers & Van Gemert Advocaten). 

 

Naast actief zijn binnen M.P. Vrij probeer ik ook veel andere dingen naast mijn studie te doen en zou zo jij me kunnen kennen van de studentenpartij De Vrije Student  Amsterdam, of als Raadslid van de facultaire studentenraad of als studentambassadeur van de UvA. Dit jaar wil ik met mijn medebestuursleden uiteraard weer leuke en interessante activiteiten plannen om zo een jaar vol lezingen, kantoorbezoeken, pleitavonden en een fantastische reis te kunnen realiseren. 

 

Heb jij strafrechtelijke vragen of ambities, ben je benieuwd naar de vereniging, wil je actief worden, of heb je gewoon zin in een kop koffie? Kom dan vooral langs onze Bestuurskamer (A0.55a).

Vicevoorzitter

Mijn naam is Anna de Koning en dit jaar mag ik de functie van vice-voorzitter bekleden binnen onze vereniging. Ik zit momenteel in mijn derde jaar in zowel de bachelor Rechtsgeleerdheid als de studie Politics Psychology Law & Economics (PPLE). Daarnaast zal ik dit studiejaar zitting nemen in de centrale studentenraad, de CSR. 

 

Het afgelopen collegejaar heb ik kennis mogen maken met de vele interessante, gezellige en bovenal leerzame activiteiten van MP Vrij. Mede door deze geweldige activiteiten en de strafrechtelijke vakken die ik heb gevolgd is mijn enthousiasme voor het strafrecht erg gegroeid.

 

Via mijn bestuursfunctie wil ik anderen ook enthousiast maken over dit rechtsgebied. Ik zal me in de functie van vice-voorzitter voornamelijk bezighouden met het ondersteunen van de voorzitter. Ook zal ik dit jaar de studiereis organiseren, een reis waar ik nu al erg naar uitkijk. Hopelijk zien ik je snel voorbij komen op een activiteit of in de bestuurskamer! 

Mijn naam is Noa de Vries en aankomend jaar zal ik me gaan inzitten voor de vereniging in de functie van secretaris. Daarnaast zal ik de master International and Transnational Criminal Law volgen.

 

Het afgelopen jaar was ik al bij de vereniging betrokken middels de pleitcommissie. Het organiseren van de pleitavonden heb ik met veel plezier gedaan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om ook aankomend jaar studenten (verder) te mogen enthousiasmeren voor het strafrecht.

 

Los van de inhoudelijke verdieping is er ook aan gezelligheid binnen de vereniging geen gebrek. Schroom je niet, en kom vooral een keer langs op een van onze activiteiten! Tot dan!

Secretaris 

Penningmeester 

L.S., mijn naam is Fabian van Hal en ik ben de penningmeester van M.P. Vrij. Afgelopen jaar ben ik actief geweest voor de vereniging en heb ik een bijzondere interesse ontwikkeld voor het strafrecht. Dit jaar wil ik de daad bij het woord voegen en me inzetbaar maken voor deze geweldige strafrechtsvereniging middels een bestuursfunctie. Ik hoop op een prachtig, inhoudelijk en leerzaam jaar!

 

Over mij persoonlijk: naast mijn bestuursjaar bij M.P. Vrij ben ik werkzaam bij de Strafrechtswinkel Amsterdam en bemoei ik mij graag met (studenten)politiek, onder meer door opiniestukken. Ook ben ik auteur van het boek ‘Wording van Verleden’.

© 2019 by M.P. Vrij

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon