Bestuursleden

8.jpg

Mijn naam is Nouri Dijker en dit collegejaar ben ik de voorzitter van M.P. Vrij. Afgelopen jaar heb ik de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond en dit jaar verdiep ik mij in het internationaal publiekrecht (met de focus op internationaal strafrecht en mensenrechten) door middel van de master Public International Law. Daarnaast ben ik werkzaam als student-assistent voor het vak Zicht op de Rechtspraktijk. 

 

Vorig collegejaar vervulde ik de functie van voorzitter van de pleitcommissie van M.P. Vrij en ook dit jaar zal ik als bestuurslid toezien op de gang van zaken binnen deze commissie. Mijn ervaring met pleiten en contacten binnen de praktijk komen daarbij zeker goed van pas, en ik kijk ernaar uit samen met de commissie te zorgen voor leerzame en gezellige pleitavonden en lezingen. 

Na een collegejaar vol online hoorcolleges en activiteiten, kijk ik er ontzettend naar uit jullie te leren kennen en interessante activiteiten te organiseren! Voor vragen over de vereniging of de pleitcommissie kun je bij mij terecht. Kom gezellig langs bij de bestuurskamer of stuur een mail naar voorzitter@mpvrij.nl.

Voorzitter 

IMG_4402.JPG

Mijn naam is Shruti Toelsie en dit jaar mag ik de functie van vicevoorzitter bekleden binnen onze vereniging. Afgelopen jaar heb ik de Master Publiekrecht: Strafrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Dit jaar zal ik mij verder verdiepen in het internationale strafrecht door de Master International and Transnational Criminal Law te volgen.

 

Tijdens mijn bachelorstudie ben ik rechtswinkelier en voorzitter geweest van de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Na mijn stage bij het Openbaar Ministerie AP Rotterdam ben ik actief geweest als studentlid in de Opleidingscommissie Nederlandstalige Masters Universiteit van Amsterdam. 

 

Voor vragen ben ik doordeweeks te vinden op het kantoor van MP Vrij op het studentenplein (A0.55a). Ook

ben ik te bereiken via de mail: vicevoorzitter@mpvrij.nl.

Ik kijk er erg naar uit om elkaar te ontmoeten tijdens gezellige en leerzame activiteiten! 

Vicevoorzitter

4.jpg

Mijn naam is Lotta Hemmer en ik ben aankomend jaar de secretaris van M.P. Vrij. Ik heb mijn bachelor Rechtsgeleerdheid in Utrecht gedaan en ben voor de master Strafrecht naar de UvA gekomen. Helaas was alles online, zowel activiteiten als onderwijs. Ik kijk er daarom extra naar uit om dit jaar leuke activiteiten te organiseren en jullie allemaal (eindelijk) te leren kennen op een andere manier dan via Zoom! 

Het afgelopen jaar heb ik de vakken van de master afgerond. De komende maanden zal ik mijn scriptie schrijven en daarmee mijn studie afronden. Daarnaast loop ik t/m december stage bij Cleerdin & Hamer Advocaten. Ik zal daarom tot die tijd helaas niet veel op de bestuurskamer aanwezig zijn, maar bij de activiteiten en borrels ben ik zeker aanwezig en kan je altijd bij me terecht met eventuele vragen. 

Naast mijn taken als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de Beroepspraktijkdag!

Dit is een nuttige en leuke dag voor studenten met interesse in het strafrecht.

Secretaris 

2.jpg

Mijn naam is Ruben van Rhijn en ik ben aankomend jaar de penningmeester van M.P. Vrij. Afgelopen jaar heb ik de bachelor rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Dit jaar zal ik mij verder verdiepen in het strafrecht door de master strafrecht te volgen aan onze universiteit. 

 

Al enige tijd maak ik deel uit van een advocatenkantoor toegelegd op het strafrecht. De combinatie van de academische wereld met de praktijk vind ik erg leuk. Deze combinatie zal ik, als bestuurslid van onze vereniging, dan ook zoveel mogelijk proberen terug te brengen in de activiteiten aankomend jaar.

 

Voor vragen ben ik doordeweeks te vinden in het kantoor van MP Vrij te vinden op het studentenplein

(A0.55a). Ook ben ik te bereiken via de mail: penningmeester@mpvrij.nl.

 

Ik kijk uit naar een interactief en bijzonder bestuursjaar!

Penningmeester