top of page

Commissies 2022-2023

Ook dit jaar bestaan de commissies van MP Vrij uit enthousiaste leden! Kijk voor sollicitaties bij de interne vacatures!

Pleitcommissie

Ieder jaar organiseert onze vereniging meerdere pleitavonden. Kenmerkend aan deze pleitavonden is de begeleiding van professionals uit de (strafrechtelijke) praktijk. 

Carrièrecommissie 

Bij de carriérecommissie staat het slaan van een brug tussen onze academische wereld en de bruisende praktijk centraal. 


De commissie organiseert onder andere kantoor- en carrièredagen. Deze activiteiten zullen ervoor zorgen dat jij en jouw medestudent alvast kunnen oriënteren op de interessante onderdelen van de praktijk waar jij in de toekomst jouw kennis tot uiting zal brengen!

Academische commissie

Het strafrecht is altijd een actueel en interessant rechtsgebied. Ons rechtsgebied is vaak in het nieuws te vinden en spreekt goed ter verbeelding.
Wil jij deel uitmaken van de actualiteit door het strafrecht vanuit een academische invalshoek toegankelijk te maken voor onze lezers? Neem contact op met de commissie om jouw stuk onder de aandacht te brengen van onze leden. 

Reiscommissie 

Na de mooie en leerzame reis naar Rome gaat M.P. Vrij ook komend collegejaar weer op reis!


Houd voor meer informatie onze instagram pagina en website in de gaten!

Kas- en acquisitiecommissie

De kas- en acquisitiecommissie houdt zich bezig met de financiën van onze vereniging. Naast het toezicht op de financiën helpt deze commissie mee in de zoektocht naar sponsors. 

Heb jij mogelijke sponsors in gedachten? Neem dan contact op met deze commissie!

bottom of page