top of page

do 18 apr

|

REC A3.15 (Mootcourt)

Derde pleitavond & voorronde van de NSPC

Vrijdag10 mei 2019 zal de mooiste pleitwedstrijd van het jaar weer plaatsvinden, de Nationale StrafPleitCompetitie 2019! Alle deelnemende rechtenfaculteiten zenden een team bestaande uit twee personen naar deze wedstrijd om de naam van hun universiteit hoog te houden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Derde pleitavond & voorronde van de NSPC
Derde pleitavond & voorronde van de NSPC

Tijd en locatie

18 apr 2019, 19:00

REC A3.15 (Mootcourt), Roetersstraat, 1018 WV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Nationale StrafPleitCompetitie 2019

Vrijdag 10 mei 2019 zal de mooiste pleitwedstrijd van het jaar weer plaatsvinden, de Nationale StrafPleitCompetitie 2019! Alle deelnemende rechtenfaculteiten zenden een team bestaande uit twee personen naar deze wedstrijd om de naam van hun universiteit hoog te houden. Met groot genoegen mogen wij jullie bij dezen mededelen dat dit jaar de Nationale StrafPleitCompetitie zal plaatsvinden in het Gerechtshof Amsterdam!

Deelname voorronde NSPC:

Voordat er deelgenomen kan worden aan de NSPC wordt er door elk van de deelnemende faculteiten een voorronde gehouden. M.P. Vrij heeft ervoor gekozen deze voorronde te houden in de vorm van een reguliere pleitavond. Zodoende zal 18 april aanstaande onze derde pleitavond - tevens voorronde van de NSPC - plaatsvinden. Als je wil deelnemen aan de voorronde van de NSPC om zo in aanmerking te komen voor deelname aan de NSPC op 10 mei, stuur dan een kort mailtje naar pleitcommissie@mpvrij.nl met daarin je naam, leeftijd en studiejaar. De pleitcommissie zorgt er dan voor dat je verzekerd bent van een spreekbeurt tijdens de pleitavond. Na afloop van de derde pleitavond zal de jury 2 strafpleiters kiezen die aan de NSPC zullen deelnemen namens de Universiteit van Amsterdam. Wil je gewoon kijken, of meedenken maar niet deelnemen ook geen probleem, iedereen is zoals gewoonlijk van harte welkom op de pleitavond en hoeft zich slechts aan te melden via de website mpvrij.nl.

NB: Om deel te kunnen nemen aan de NSPC namens de Universiteit van Amsterdam op 10 mei is deelname aan de pleitavond op 18 april verplicht.

De derde pleitavond & voorronde van de NSPC zal plaatsvinden donderdag op 18 april en aanvangen om 19:00 te REC A3.15. Na afloop van de avond zal er een borrel gehouden worden met onze gastjury, de toeschouwers, en natuurlijk de op dat moment gekozen deelnemers van de NSPC! Kortom, zet de datum in je agenda en kom vooral langs op de pleitavond, en wie weet schitter jij op 10 mei in toga in het Gerechtshof Amsterdam!

Deel dit evenement

bottom of page