top of page

wo 19 feb

|

Nationaal Forensisch Instituut

Excursie NFI

Heb je altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij het Nationaal Forensisch Instituut? Dan is dit je kans!

Registration is Closed
See other events
Excursie NFI
Excursie NFI

Tijd en locatie

19 feb 2020, 12:45 – 15:15

Nationaal Forensisch Instituut , Laan van Ypenburg 6, 2497 GB Den Haag, Nederland

Over het evenement

Heb je altijd al eens het Nationaal Forensisch Instituut willen bezoeken en meemaken hoe het is om in de huid te kruipen van een forensisch wetenschapper ? Dan is dit je kans! 

Op 19 februari zal M.P. Vrij een bezoek brengen aan het NFI te Den Haag. Het NFI onderzoekt bewijsstukken in strafzaken. Denk hierbij aan vingerafdrukken, DNA en wapens. Het bezoek zal bestaan uit een rondleiding en serious gaming. Dat laatste is een interactieve game waarbij je kennis maakt met het onderzoek op de plaats delict. Het precieze programma is als volgt:

12.45–13.00: Ontvangst met koffie/thee

13.00–14.15: Forensisch Sporenspel

14.15 –15.15: Rondleiding door het NFI-pand in subgroepen

+/- 15.15: Einde programma.

Normaliter dient voor een bezoek aan het NFI een vergoeding voor de personeelskosten te worden betaald, maar deze neemt M.P. Vrij in principe voor jullie voor haar rekening! Dit is echter alleen het geval als je lid bent van M.P. Vrij. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je er voor kiezen om voor 10 euro per jaar lid te worden of eenmalig 11.18 euro te betalen voor jouw bezoek aan het NFI. Geef je wel snel op want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Deel dit evenement

bottom of page