top of page

do 16 jan

|

CREA Café

Kroegcollege Hoogleraar Openbaar Ministerie M.E. de Meijer!

Miranda de Meijer zal tijdens het kroegcollege spreken over emoties in de Strafrechtspraktijk en hoe een officier van justitie daarmee omgaat.

Registration is Closed
See other events
Kroegcollege Hoogleraar Openbaar Ministerie M.E. de Meijer!
Kroegcollege Hoogleraar Openbaar Ministerie M.E. de Meijer!

Tijd en locatie

16 jan 2020, 19:00 – 21:00

CREA Café, Nieuwe Achtergracht 170, 1018 WV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Op donderdag 16 januari 2020 zal Miranda de Meijer een kroegcollege geven over emoties in de strafrechtspraktijk. Onder het genot van een drankje kunnen we aandachtig luisteren naar haar bijdrage en haar natuurlijk alles vragen over zowel haar ervaring als advocaat-generaal bij het OM. Daarnaast is de Meijer hoogleraar op de bijzondere leerstoel Openbaar Ministerie aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Miranda de Meijer is sinds 2008 advocaat-generaal bij het Openbaar Ministerie in Den Haag, gespecialiseerd in cassatiezaken bij de Hoge Raad der Nederlanden, mega-zaken en juridisch complexe zaken. Van 2004 tot 2008 was zij officier van justitie in Rotterdam. Voor die tijd werkte ze als advocaat bij Salomons van der Valk Advocaten in Den Haag en bij Spong Advocaten in Amsterdam.

Heb jij zin in een gezellige en leerzame avond door de ogen van een advocaat-generaal van het Openbaar Ministerie én bijzonder hoogleraar van de UvA, inclusief een drankje en een hapje? Begin het nieuwe jaar dan goed, en kom langs! 19:00 CREA Cafe (naast REC A). 

Deel dit evenement

bottom of page