top of page

do 22 feb

|

Amsterdam

Openbaar Ministerie: Meet & Greet

Ben jij benieuwd hoe het is om bij het Openbaar Ministerie te werken? Of weet jij al zeker dat het OM de volgende stap is in jouw strafrechtelijke carrière en wil je connecties maken? Kom dan naar de OM Meet & Greet!

Registration is closed
See other events
Openbaar Ministerie: Meet & Greet
Openbaar Ministerie: Meet & Greet

Tijd en locatie

22 feb 2024, 13:15 – 17:00

Amsterdam, IJdok 163, 1013 MM Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

Ben jij benieuwd of werken bij het Openbaar Ministerie iets voor jou is? Wil je meer weten over het OM-traineeship, het werk als parketsecretaris of dat van een officier van justitie? Of weet jij zeker dat het OM de volgende stap in jouw carrière is en wil je contact leggen met OM’ers (jouw toekomstige collega's)? Kom dan op 22 februari mee naar de OM-meet&greet met M.P. Vrij!

Tijdens de OM Meet & Greet zullen we luisteren naar een presentatie over het werk bij het OM, waarna er in kleine(re) groepjes uiteen gesplitst zal worden. Er is dan alle gelegenheid om verschillende (jonge) OM’ers alle vragen te stellen over hun werk, loopbaan en carrière. De middag sluiten we af met een gezellige borrel. 

LET OP: om het OM binnen te komen is vooraf aanmelden verplicht. Ook moet je een geldig ID of rijbewijs meenemen. Plekken zijn beperkt, bij overaanmelding hebben leden van M.P. Vrij voorrang. 

De dag begint om 13:15 uur, we verzamelen buiten het OM (IJdok 163, 1013 MM Amsterdam). Het programma inclusief borrel is tot ongeveer 17:00. 

Waar: Het Openbaar Ministerie (IJdok 163, 1013 MM Amsterdam)

Wanneer: 22 februari 2024 

Hoelaat: 13.15 uur 

Deel dit evenement

bottom of page