top of page

wo 10 jan

|

Amsterdam

Regulatory & Criminal Enforcement In-House Day (VOL)

Ben jij geïnteresseerd in ondernemings- en financieel-economisch strafrecht en ben jij benieuwd hoe het is om te werken binnen de praktijkgroep Regulatory and Criminal Enforcement bij De Brauw? Kom dan met M.P. Vrij naar de RCE In-house day!

Registration is closed
See other events
Regulatory & Criminal Enforcement In-House Day (VOL)
Regulatory & Criminal Enforcement In-House Day (VOL)

Tijd en locatie

10 jan 2024, 13:00

Amsterdam, Claude Debussylaan 80, 1082 MD Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

Ben jij geïnteresseerd in ondernemings- en financieel-economisch strafrecht en ben jij benieuwd hoe het is om te werken binnen de praktijkgroep Regulatory and Criminal Enforcement bij De Brauw? Dan is de RCE inhousedag op woensdag 10 januari 2024 een mooie kans voor jou!

De RCE Praktijkgroep van de Brauw is gespecialiseerd in complexe en interessante (internationale) zaken op tal van terreinen, zoals corruptie, sancties en exportcontrole, milieustrafrecht, klokkenluidersregelingen, fraude, witwassen, marktmisbruik en nog veel meer, en houdt zich bezig met interne onderzoeken, schikkingsonderhandelingen, procederen en advisering over deze onderwerpen.

Tijdens de inhousedag krijg je de kans om meer te leren over de dagelijkse werkzaamheden van RCE en kom je meer te weten over het type zaken waar zij aan werken, terwijl je met de advocaten van het kantoor werkt aan een inhoudelijke casus. Daarna biedt het avondprogramma, inclusief diner en borrel in Amsterdam, een uitgelezen kans om het team van de Brauw beter te leren kennen en vragen te stellen.

Voor dit evenement is een beperkt aantal plekken voor leden van M.P. Vrij gereserveerd, aanmelden kan tot en met 1 januari 2024. Voor dit evenement moet je een CV uploaden, hierover ontvang je later een mail. 

Waar: De Brauw Blackstone Westbroek e.a. 

Wanneer: 10 januari 2024

Hoelaat: 13.00-22.00 uur 

Deel dit evenement

bottom of page