top of page

wo 19 feb

|

Roeterseilandcampus (A3.15)

Tweede pleitavond M.P.Vrij

Het is weer tijd voor een nieuwe pleitavond! De avond begint om 19:00 uur en zal ongeveer twee uur duren, het evenement vindt plaats in de Mootcourt zaal (A3.15). Jullie zijn allemaal van harte welkom om deze leerzame avond bij te wonen.

Registration is Closed
See other events
Tweede pleitavond M.P.Vrij
Tweede pleitavond M.P.Vrij

Tijd en locatie

19 feb 2020, 19:00 – 21:00

Roeterseilandcampus (A3.15), Roetersstraat, 1018 WV Amsterdam, Nederland

Over het evenement

 De avond begint om 19:00 uur en zal ongeveer twee uur duren, het evenement vindt plaats in de Mootcourt zaal (A3.15).

 Wil je leren pleiten/rekwireren of wat praktijkervaring opdoen naast al die theorie, dan is dit de uitgelezen kans voor jou. Zelf pleiten is natuurlijk vrijblijvend.

De jury zal bestaan uit een advocaat, officier van justitie of een rechter uit de praktijk. Inmiddels is het eerste jurylid al bekend: Suzan Heij, die al jaren ervaring heeft als officier van justitie in Haarlem, zal ons de nodige tips en trucs geven!

Mocht je nu nog niet enthousiast genoeg zijn, we sluiten de avond uiteraard af met een borrel!

Daarnaast komt ook de Nationale StrafPleitCompetitie (NSPC) van dit jaar weer dichterbij. De NSPC is een wedstrijd waarbij alle deelnemende rechtenfaculteiten een team bestaande uit twee personen aanleveren om de naam van hun universiteit hoog te houden. Dit jaar zal de NSPC plaatsvinden op vrijdag 24 april bij de Hoge Raad in Den Haag. Vorig jaar werd de bokaal door ons gewonnen, dus ook dit jaar willen we deze eer hoog houden!

De aankomende pleitavond is daarom de perfecte manier om alvast je kunsten te laten zien én verbeteren, zodat wellicht jij dit jaar met trots M.P. Vrij kan vertegenwoordigen in de nationale competitie.

Deel dit evenement

bottom of page