Vacatures intern 

Wil je een bijdrage leveren aan de vereniging, en zelf ook veel leren? Solliciteer dan voor één van de commissies hieronder.

Solliciteren kan door een korte motivatie en je CV te sturen naar info@mpvrij.nl!

Academische commissie

Non scholae, sed vitae discimus.

 

Het strafrecht kenmerkt zich door een veelvuldige actualiteit, de vele verhitte debatten en de academische diepgang. Juist daarvoor heeft M.P. Vrij de academische commissie in het leven geroepen. Wil jij het strafrecht vanuit een academische invalshoek toegankelijker maken voor onze lezers op sociale media en de nieuwsbrief? Hou jij van je strafrechtelijke mening geven, of een interessant leerstuk uitlichten voor je medestudenten? Dan is de academische commissie voor jou bedoeld.

NIEUW

Pleitcommissie

Solliciteer nu via info@mpvrij.nl

Jaarlijks organiseert MP Vrij meerdere pleitavonden, onder begeleiding van professionals uit de strafrechtelijke wereld. Wil je deze fantastische leerzame en gezellige avonden organiseren? Dan is deze commissie iets voor jou.

Solliciteer nu via info@mpvrij.nl

Carrièrecommissie 

De carrièrecommissie is de nieuwste commissie van M.P. Vrij. Deze commissie zal in ieder geval een kantorendag organiseren. Meer algemeen is het doel van deze commissie om een brug te slaan tussen de praktijk en de leden met het oog op carrière. Tot het takenpakket van de commissieleden behoort onder andere het organiseren van een kantorendag en alles wat daarbij komt kijken (contact met kantoren, promotie kantorendag etc.)

Hella Huisman - aanspreekpunt

Het aanspreekpunt voor deze commissie is onze secretaris, Hella Huisman. Zij is voor vragen (en voor de gezelligheid) te bereiken via secretaris@mpvrij.nl ! 

 

 

 

Solliciteren kan door een korte motivatie en je CV te sturen naar info@mpvrij.nl!

Solliciteer nu via info@mpvrij.nl