Vacatures intern

M.P. Vrij is op zoek naar commissieleden!

 

Pleitcommissie
Ieder jaar organiseert onze vereniging meerdere pleitavonden. Kenmerkend aan deze pleitavonden is de begeleiding van professionals uit de praktijk.
Door middel van het organiseren van deze leerzame en gezellig avonden leer jij jouw medestudenten beter kennen en ontmoet je interessante personen uit de praktijk. Lijkt jou dit wat? Dan is deze commissie iets voor jou!
 

Carrièrecommissie

Lijkt het jou leuk om een brug te slaan tussen onze academische en theoretische wereld en de praktijk? Dan is de carrièrecommissie iets voor jou!
Als lid van deze commissie zal je onder andere kantoor- en carrièredagen organiseren. Deze activiteiten zullen ervoor zorgen dat jij en jouw medestudenten alvast kunnen oriënteren op de interessante onderdelen van de praktijk waar jij in de toekomst jouw kennis zal gaan benutten!


Academische commissie

Het strafrecht is een actueel en interessant rechtsgebied. Ons rechtsgebied is vaak in het nieuws te vinden en leidt tot veel discussie in de samenleving. Wil jij deel uitmaken van de actualiteit door het strafrecht vanuit een academische invalshoek toegankelijk te maken voor onze lezers? Dan is de academische commissie iets voor jou!
Jouw werkzaamheden als lid van de academische commissie bestaan hoofdzakelijk uit het schrijven van academische stukken, het onderhouden van de website en het organiseren van bezoeken aan relevante debatten en andere evenementen.
 

Reiscommissie 

Na de mooie en leerzame reis naar Rome, gaat M.P. Vrij komend jaar weer op reis! Hoe staat het ervoor met het rechtssysteem van Polen? Benieuwd naar het Paleis van Justitie waar de Neurenbergprocessen plaatsvonden? Of wil jij alles weten over strafrecht in het oude Athene?
Als onderdeel van de reiscommissie zal jij bepalen wat de bestemming wordt van onze reis dit collegejaar. Lijkt jou het leuk om voor een groep studenten een reis te organiseren? Meld je dan aan voor de reiscommissie!


Kas- en acquisitiecommissie
De taak van de kas- en acquisitiecommissie is om toezicht te houden op de financiën. Daarnaast gaat M.P. Vrij dit jaar op zoek naar sponsors, ook hierbij kunnen we hulp gebruiken! 
Beschik je naast juridische kennis ook over financiële kennis en lijkt het je leuk om contact te leggen met bedrijven voor sponsoring? Meld je dan nu aan voor de kas- en acquisitiecommissie!
 

 

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@mpvrij.nl, graag met vermelding van de voorkeur voor een commissie!